“Jeg føler mig inspireret og kan ikke vente med at komme i gang med værktøjskassen”, “Lars er god til at fange øjeblikket og tilpasse emnet til situationen”, “Det føles som om at du giver en del af dig selv”, “brikkerne faldt på plads og jeg føler mig inspireret”.
Nonbye Projektledelsesgruppe
Lars er uden tvivl en person jeg vil række ud til hvis jeg skulle have behov for sparring, vejledning og viden. Lars har et åbent sind overfor udfordringer og forbliver tro til egne værdier i modgang. Hans smittende positive væsen gør ham til en fantastisk person at være omkring.
Jette Birkeholm Møller, Strategic Risk Manager at LEGO Systems A/S
Lars' dedikering til teamet viste sig ikke kun professionelt men også personligt. Han sikrer sig at team medlemmerne har de optimale vilkår til at levere, og han yder støtte på både professionelt og personligt niveau.
Tim Christensen, Senior Project Manager at Agilent Technologies
Lars er et af de mest inspirerende, engagerede og fokuserede mennesker, som jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med. Hans evne til at skære ind til kernen af problemstilling, yde værdifuld sparring og levere ægte løsninger er i min optik ikke set før.
Matthew Ogden, Digital Experience Manager at LEGO Group
© 2014 - Leaders International ApS - CVR: 35809120 Email