Opgaven
At være projekt- eller programleder er verdens sværeste ledelsesmæssige opgave. Ikke alene skal du lede et team til succes uden at have formelle ledelsesinstrumenter til din rådighed. Det er hver gang din evne og kompetence til at motivere og inspirere andre til at prioritere jeres opgave.

Den store udfordring
Disciplinerne lever deres eget liv og er ofte ikke prioriteret tilstrækkeligt i forhold til den direkte effekt de har på bundlinien.
Se blot på, hvordan man italesætter karriereforløb, som ofte ikke følges op med benefits, løn, bonus eller andre privilegier, når det sammenlignes med linieledelse.

Så hvorfor arbejde med det? Fordi man flytter noget! Gør en forskel, og ikke mindst øger sin markedsmæssige anvendelse. For projekter og programmer kan man lede i alle organisationer i hele verden. Det var og er min motivation.
Hvad er din?

Den lille forskel
Der er en lille forskel mellem projekter og programmer, der kræver forskelligt fokus.
Programmer er oftest en samling af projekter, der skal indfrie et fælles sæt benefits og har tyngde på den forretningsmæssige dagsorden.
Projekter er oftest med fokus på en opgave, et produkt eller en ydelse og har fokus på at levere den bedst tænkelige løsning indenfor rammen af tid, kvalitet og budget.
Uanset forskellen kræver det samme planlægningsgen og øje for proaktiv og fremadrettet handling.

Vores opgave
Jeg arbejder med at øge din selvindsigt og gennem faktuel viden og rådgivning at anspore, udfordre og udvikle din kompetence til at håndtere dig selv, dit team og din omverden i rammen af din opgave. Kunsten er kun at tilføre lige præcis det, der skal til for at få dig til at agere på nye og hensigtsmæssige måder.
Leaders International ApS
Tuborgvej 5 | DK-2900 Hellerup I +45 31 506 502

Skal vi kontakte dig? Klik her.

Lyst til at blive inspireret?

Så send os din email og vi kvitterer med et spændende nyhedsbrev med kvalitet og kant hvert kvartal. Du kan altid afmelde igen, men vi er ret sikre på, at du ikke får lyst.
© 2014 - Leaders International ApS - CVR: 35809120 Email