Opgaven
Som leder er din opgave først og fremmest at opnå mål i samarbejde med andre medarbejdere eller ledere.

To væsentlige skift
Der er to væsentlige skift i en leders karriere. Det første er den første ledelsesopgave, hvor det ikke længere er din faglige kompetence, der alene bringer dig i mål, men i ligeså høj grad din evne til inspirere og motivere dine medarbejdere.
Det andet skifte er typisk det sværeste, hvor du skifter fra at lede medarbejdere til at lede ledere. Pludselig skal du næsten helt resignere på lysten til at gå i detaljen og fagligheden og istedet fokusere på de organisatoriske og ledelsesmæssige opgaver i at drive forretningen mod nye mål.

Uanset om du står overfor det ene eller det andet skifte eller blot gerne vil skærpe den ledelsesmæssige sav, så er en professionel fortrolig til sparring den hurtigste og mest effektive vej til succes.

Vores opgave
Vi arbejder med at øge din selvindsigt og gennem faktuel viden og rådgivning at anspore, udfordre og udvikle din kompetence til at håndtere dig selv, dit team og din omverden i rammen af din opgave. Kunsten er kun at tilføre lige præcis det, der skal til for at få dig til at agere på nye og hensigtsmæssige måder.
Leaders International ApS
Tuborgvej 5 | DK-2900 Hellerup I +45 31 506 502

Skal vi kontakte dig? Klik her.

Lyst til at blive inspireret?

Så send os din email og vi kvitterer med et spændende nyhedsbrev med kvalitet og kant hvert kvartal. Du kan altid afmelde igen, men vi er ret sikre på, at du ikke får lyst.
© 2014 - Leaders International ApS - CVR: 35809120 Email