Hvorfor?
Rigtigt mange karrierer stagnerer eller direkte ødelægges, fordi vi ikke gør sig klart, hvorfor vi går på arbejde. I utålmodige og handlekraftige forsøg på at nå de høje tinder, mister vi fokus på, hvad der under normale omstændigheder giver mening for os. Konkurrencen bliver et mål i sig selv, men sådan behøver det ikke være. Måske går meningsdannelse og karriere hånd i hånd?
Dit Flow
I et karriereforløb vil vi sammen adressere dit flow. Flow defineret som situationen, hvor udfordringer og kompetencer matcher hinanden og du oplever både motivation og mening i hverdagen uden at gå på kompromis med en ambitiøs karriere.

Essensen er at du skal finde ind til din kernemotivation og bringe den i anvendelse i dagligdagen og lade den være dit sigtemærke, når du træffer beslutninger i din fremadrettede karriere.
Vores opgave
Alt fra at finde ind til kernemotivationen og meningsdannelsen til at håndtere jobskifter og jobsøgning er på paletten. Det er dig, der definerer behovet, og vi designer forløbet til dig og det sted du er i din professionelle karriere. Vi arbejder efter den velkendte projektledelsesmetode: Plan - do - check - act, og vi vil sammen iterere os frem til din succes.
Leaders International ApS
Tuborgvej 5 | DK-2900 Hellerup I +45 31 506 502

Skal vi kontakte dig? Klik her.

Lyst til at blive inspireret?

Så send os din email og vi kvitterer med et spændende nyhedsbrev med kvalitet og kant hvert kvartal. Du kan altid afmelde igen, men vi er ret sikre på, at du ikke får lyst.
© 2014 - Leaders International ApS - CVR: 35809120 Email