Rådgivning

Rådgivning

Ledelse er et håndværk. Det har vi erfaring for, så i LEADERS arbejder vi derfor med at hjælpe ledere og virksomheder til en styrket praksis på ledelsessiden. Eller et bedre håndværk, solidt funderet i den nyeste ledelsesteori, for kun gennem handling skabes resultater. Aktiv handling er således et nøgleord i vores tilgang.

I rådgivningen af dig og din virksomhed arbejder vi med flere aspekter af ledelse og har et særligt fokus på nedenstående temaer:

  • Strategiudvikling – og implementering i små og mellemstore virksomheder
  • Ledelsesudvikling og personlig udvikling på alle niveauer i organisationen
  • Organisationsudvikling og forandringsprocesser, herunder forandringsledelse
  • Teamudvikling af direktioner og ledelsesgrupper samt specialistteams
  • Coaching

En af vores metoder er refleksionsvandringer. Fordi vandringerne skaber mulighed for fordybelse og eftertanke – og dermed efterlader lederne med et skærpet fokus og klarhed i deres lederskab.

Fokus kan være på individet, teamet eller organisationen – lad os sammen designe og implementere et program, der tager udgangspunkt og kan skabe resultater i jeres organisation, jeres virkelighed og jeres hverdag.

Vi kan oftest sætte os i jeres stol og forstå den kompleksitet og de udfordringer, som I møder hver eneste dag, da vi selv har været der. Vi bilder os ikke ind, at vi har alle svarene, men vi er særligt gode til spørge, lytte og analysere, så vi kan komme afsted i den rigtige retning sammen.