Hvem vi er

Hvem vi er

At få lov til at arbejde med resultatskabelse for dig, dit team og din virksomhed kræver tillid. Så lad os starte med at åbne op og præsentere, hvem vi er, vores formål og vores værdier i arbejdet med dig, dit lederskab og din forretning.

Vi er opfostret og har trådt vores første ledelsesmæssige fodspor i Livgarden, hvor vi på hver vores måde har været ledere i praksis i en verden med meget på spil, hvor strategier og planer blev omsat til handling og hvor vilkårene var krævende og omskiftelige. Vores relationer og værdifælleskab i LEADERS stammer fra den periode. Det var omgivelser hvor ledelse var teori omsat til praksis, og hvor tillid stak noget dybere end en overskrift i en management-bog.

Siden har vi forladt Forsvaret og skabt lederkarrierer i det private erhvervsliv og videreuddannet os inden for IT, forandringsledelse og organisationspsykologi – inden vi etablerede os som selvstændige virksomhedsejere.
Vi er således ikke tre typiske konsulenter. Vi er tre erfarne ledere, passionerede undervisere og dedikerede sportsfolk, der brænder for at arbejde med at folde mennesker og ledere ud for sammen at skabe resultater. Vi er nysgerrige, vi tør udfordre og vi tør sige tingene højt.


Hvad vi gør
Vi arbejder med ledelse – ikke som noget vi alene taler om – men som noget vi gør sammen. Vi har erfaret, at ledelse er hårdt arbejde, og at personlig udvikling ikke er noget, som du får forærende i en travl hverdag, hvor det at holde fokus på udvikling er mere end normalt svært.
Vi gør en forskel – for dig og for din virksomhed – og vi gør det ved at hæve barren for god ledelse. Vi gør det som spillende trænere, og hjælper til lederfokus i organisationen og hverdagen, hvor du og I lærer bedst, og vi gør det naturligvis med respekt og omsorg for den autoritet og sammenhængskraft den enkelte leder skal vedligeholde, måske endda skabe.
Vi skaber rammerne for udvikling af ledere og teams, så organisationer lykkes bedre med at skabe resultater samtidigt med at medarbejderne motiveres og ikke brænder ud med store omkostninger for både den enkelte og for organisationen.

Hvad vi kan

Vores udgangspunkt er, at vi arbejder med mod og kærlighed i ledelse. Elementer som medfører, at opgaveløsningen og medarbejderen kan gå hånd i hånd. Resultater skabes og medarbejderne udvikles og trives.

Vi er parate til at kigge underfladen og være nysgerrige på de dynamikker, som måske ikke italesættes, men som påvirker ledelsesopgaven og resultatskabelsen i hverdagen.

Når opgaven kalder på det anvender vi naturen som klasseværelse. Et rum hvor rammerne brydes og hvor mulighederne for stilhed og refleksion er optimale, og hvor læringen optimeres, når kroppen er i brug. Det handler ikke om kanindræberkurser eller rappelling – det handler om at skabe rammer for personlig indsigt og læring. Som et eksempel er omdrejningspunktet for vores kursus ”Leder – find dit mod” en vandring i Alperne, hvor vi fokuserer på dig, dit mod og dine udfordringer.

Vi tilbyder også en række andre tematiserede og fokuserede kurser.

Desuden skræddersyr vi også lederudviklingsforløb til dig, dit team og din organisation i en tæt dialog og samarbejde.